🔓 Successteam Abonnementer

Forskellen på GRATIS og ESSENTIAL.
Skrevet af Berglind
Opdateret 8 måneder siden

Vi har droppet de forvirrende prisstrukturer og overflødige funktioner, der ikke gavner dig!🙅🏽‍♂️

Vi tror på gennemsigtige, "no strings attached" priser, hvor du kun betaler for præcis det, du skal bruge.

Så for at gøre det supernemt tilbyder vi kun to muligheder, GRATIS og ESSENTIAL.

"No strings attached" betyder, at du kan opgradere eller nedgradere når som helst og frit tilføje/fjerne brugere fra dag til dag.

Du betaler kun for den tid, hver bruger har været aktiv i Successteam.

Sammenligning af Abonnementer

Læs om hvert værktøj/funktion i detaljer nedenfor.

Værktøjer & Funktioner ⚙️

Klik på linkene nedenfor for at springe til en specifik værktøjs- eller funktionsbeskrivelse.

Brugere & Teams

I begge abonnementer har du ubegrænset antal brugere og teams. Du kan læse mere om, hvordan du opretter teams og forstå, hvilken løsning der vil gavne din organisation mest.

Læs mere om, hvordan du opretter et eller flere teams.

Automatiserede feedback-loops

Automatisk feedback uden besvær. Vælg blot frekvens, antal spørgsmål og startdato. 🔁

Vi har gjort at det hårde arbejde, så du ikke behøver!
Vores database indeholder tusindvis af foruddefinerede spørgsmål, så medarbejderne altid får nye og friske spørgsmål i hvert feedback-loop. Det opretholder medarbejdernes langvarige engagement.

Disse spørgsmål er resultatet af omfattende forskning og ledelseserfaring, så I undgår bias og opnår kvalitetsfeedback, der dækker alle essentielle områder.

Vores tilpasning til din branche og arbejdsmiljø sikrer, at de rette spørgsmål altid stilles i dit team.

Læs mere om Automated Feedback Loop, og hvordan det fungerer.

Ugentlig / Hver anden uge / månedlig loop

Ikke flere halvårlige eller årlige MUS-samtaler. Ledere har brug for regelmæssig feedback for at kunne handle på udfordringer, før skaden er sket. Du bør få feedback minimum månedligt, så du kan handle proaktivt.

I GRATIS tilbyder vi kun ugentlige loops. I ESSENTIAL, kan du også vælge feedback hver anden uge eller hver måned.

Team Indblik

Under Team Indblik hjælper vi ledere med at forstå, hvordan Team Feedback distribueres, og hvilket feedbackspørgsmål der relaterer til hvilket resultat.

Hvis teamets motivation f.eks. falder, kan lederne se, hvilke feedback statements der udløste resultatet, og hvor kritisk det er. Det vil give teamlederne stor indsigt i deres teams afgørende succesfaktorer.

I GRATIS får du eksklusiv Team Indblik, indtil du når din grænse på 400 feedbacksvar. Du kan nemt opgradere til ESSENTIAL, og låse op for ubegrænset Team Indblik, når du når din grænse.

Læs mere dybdegående om Team Indblik.

Tracking af Udvikling

Når man måler teamets trivsel og performance, er kontekst vigtigt. Et bestemt resultat afslører ikke meget, medmindre du ved, om det er en fremskridt eller et fald i forhold til det sidste feedback-loop. Derfor tracker vi udviklingen i vores ESSENTIAL-abonnement.

90-dages Trend Tracking

Vores feedback-database består af flere tusinde feedback-statements, hvor hver eneste relaterer til en af vores primære indikatorer (Performance, Tilfredshed, Motivation og Stress-fri), men derudover er alle statements tagget med én eller flere kategorier, der mere specifikt identificerer det emne, som det relaterer til.

Eksempel:

Dette de giver dog en dybere forståelse af tendenser over tid, baseret på folks respons. Dette gælder både på teamniveau og på tværs af hele organisationen.

Frygt ikke informationsoverflod – vi fremviser kun relevante kategorier, når de betyder noget for dig. Hvis en aktuel trend, f.eks. inklusivitet eller effektivitet, træder frem i feedbacken, får du besked.

Vi hjælper dig med at fokusere på det essentielle uden overvældelse. Vore indsigter guider dig til meningsfulde beslutninger og skaber klarhed i feedbackverdenen.

Denne tilgang hjælper ledere med at koncentrere deres indsats og træffe informerede beslutninger. Vi mener, at de rigtige data, leveret på den rigtige måde, er alt, hvad du behøver for at få succes!

Foreslåede Actions

Mange ledere har en ægte brug for vejledning til at afkode de data og indsigt, de modtager. Den egentlige prøvelse ved ledelse er at tage skridtet og løse disse udfordringer på en måde, der gavner både virksomheden og medarbejderen.

Derfor har vi udviklet Foreslåede Actions. De er skabt af virkelige ledelseserfaringer, research og bedste praksis-rådgivning. Disse Actions foreslås til lederen baseret på feedbackens emne og kompleksitet, og ledere har også mulighed for at tilføje deres egne skræddersyede Actions, når de selv har den rette løsning på en udfordring.

Som leder har du også brug for tid til andre opgaver. Successteam vil hjælpe dig med at forstå, hvor du skal starte. Husk, at man kommer langt med en lille indsats. Dit team vil takke dig senere.

*Vi tilbyder kun Foreslåede Actions i vores Essential-abonnement.

Læs mere om Foreslåede Actions

Action-Styring

Vi går meget op i at gøre det nemt for ledere at forstå deres indsigter, men endnu vigtigere, at handle på den feedback, de får. Det er derfor, vi tilbyder Action-Styring i vores Essential-abonnement.

Det er en ligetil træk-og-slip-funktion, der giver et ukompliceret overblik over dine tildelte eller oprettede handlinger. Du kan gennemføre handlinger på en struktureret måde ved at flytte dem ind i forskellige faser (To Do,I gang, Udført) baseret på dine fremskridt.

Onboarding & Træning

Vi ønsker altid, at vores brugere får den bedste start med Successteam. Så uanset hvilket abonnement du vælger, tilbyder vi hjælpeartikler, forklaringsvideoer, e-mail-support og chatsupport via hjemmesiden.

I Essential får du personlig onboarding med en Customer Success Manager.

E-mail- og Telefonsupport

I GRATIS vil du altid kunne få hjælp ved at skrive til support@successteam.com eller via chatten på platformen.

Vores support team er online mandag til fredag fra kl. 9:00 til 17:00 ECT. I Essential tilbyder vi også telefonsupport.

Hvis du stadig har spørgsmål, så tøv ikke med at skrive en besked via chatten eller til info@successteam.com. Vi er her for at hjælpe!🙌🏻