๐Ÿ Onboarding af Brugere og Teams

Alt om oprettelse og onboarding af dine teams.
Skrevet af Berglind
Opdateret 7 mรฅneder siden

I denne guide vil du lære at:

Onboarding i Succcessteam er hurtigt og nemt; inden for få minutter kan du have dit første team oppe at køre med et feedback loop ๐Ÿš€.

Du vil faktisk blive guidet gennem hele processen i vores onboarding-flow, og du vil modtage al den nødvendige hjælp i vores startguide (som vist nedenfor) samt på platformen.

Ønsker du i stedet en trin-for-trin guide, finder du den her๐Ÿ‘‡๐Ÿผ

๐ŸกOpret din konto og dit Workspace.

1. Start med at oprette dig med dine egne informationer.
  2. Derefter bliver du bedt om at vælge et workspace-navn, som normalt vil være det samme, eller noget der ligner, dit firmanavn.

*Bemærk, at dit workspace-navn er et unikt ID, så du kan ikke vælge et navn, hvis det allerede er valgt af en anden.
  3. Vælg den branche, du arbejder i. Dette vil definere, hvilken type feedback dit team bliver spurgt om, og hvilken type forslåede Actions lederne kan vælge imellem.
  4. Vælg nu størrelsen på din organisation, og voila! Dit workspace oprettes.๐Ÿš€

๐Ÿ“จInviter medlemmer ind i dit Workspace.

Tid til at invitere nogle kolleger!๐Ÿ™Œ๐Ÿป

Det er ret enkelt. Du har to muligheder: Inviter via e-mail eller via et link.

Inviter via e-mail:

Du kan indtaste e-mailadresserne på de medlemmer, du vil tilføje, og trykke enter. Eller du kan copy/paste en liste med e-mails. Alle e-mails skal være adskilt af et komma for at kopiere/indsætte dem i bulk med succes.

Inviter via deling af link:

Du skal blot kopiere linket, med eller uden tekst, og dele det med dit team/organisation. Så snart folk begynder at oprette deres konti, vil du også kunne tilføje dem til teams.

*Bemærk, at hvis du bruger denne mulighed, vil du ikke kunne gennemføre alle onboarding-trin, før dine teammedlemmer har aktiveret deres konti.

Se dette korte klip af, hvordan det skal gøres๐Ÿ‘‡๐Ÿผ

โœ…Oprettelse af Teams

Du har mulighed for at oprette ét eller flere teams fra starten. Hvad der er mest hensigtsmæssigt for dig, afhænger af din organisations behov.

Normalt vil mindre virksomheder have gavn af at oprette ét stort team for at måle organisationen som en helhed, mens større virksomheder ofte drager fordel af at etablere deres fulde afdelingsstruktur fra begyndelsen. Begge tilgange er enkle processer.

For at sikre anonymitet skal alle teams have mindst 4 medlemmer og mindst én leder. Du kan have flere ledere, hvis du vil.

Opret Ét Team โ˜๏ธ

Det tager kun et par minutter at oprette dit første team.

1. Alle dine workspace-medlemmer vil allerede være tilføjet til dit team, hvis du valgte "Start med ét team" i onboarding-flowet. Hvis du ikke gjorde det, skal du bare vælge "Alle" og trække alle medlemmer ind i dit team.
  2. Det er tid til at vælge en teamleder. Træk det medlem, du vil tildele rollen, over i den gule Leader-boks. Du kan tilføje mere end én leder, hvis du vil.

Husk, at hvis du har inviteret dem via et link, skal de oprette deres konti, før de vises på listen over medlemmer i dit Workspace. I dette tilfælde kan du springe processen over og gøre det senere.
Bemærk, at hvis du ikke har inviteret et teammedlem til dit Workspace endnu, kan du indtaste deres e-mail, og invitere dem direkte fra siden "Opret team".

Opret Flere Teamsโ˜๏ธโœŒ๏ธ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ––

Det er super nemt!

1. Indtast først hvert teamnavn, du ønsker oprette, og vælg et arbejdsmiljø. (f.eks. fysisk kontor, hybrid, fjernarbejde).
  2. Inviter nu de medlemmer fra dit Workspace, som du ønsker skal være en del af det første team. Husk, at hvis du har inviteret medlemmer via et link, skal de oprette deres konti, før de vises på medlemslisten for dit arbejdsområde. I dette tilfælde kan du springe processen over og gøre det senere.

3. Klik derefter på "Næste Team" i nederste hjørne, og følg den samme proces med dit næste team. Og voila, du er færdig!๐Ÿ‘๐Ÿพ

Se videoen, for at se processen.

Er du stadig usikker på noget?

Tøv ikke med at kontakte os via chatten eller gennem support@successteam.com, vi er altid klar til at hjælpe!

Er du stadig usikker på noget?

Tøv ikke med at kontakte os via chatten eller gennem support@successteam.com, vi er altid klar til at hjælp